Thursday, 17 May 2012

Buat Duit Dengan NEOBUX





Jom sertai sekarang !! Kejap lagi saya akan cerita apakah kelebihan Neobux ini dan bagaimana anda boleh buat duit online dengan nya . . Sila tekan banner di atas untuk sertai Neobux !!

Macam mana nak dapat duit dari Neobux?
Senang sahaja. Anda cuma perlu tekan iklan yang dipaparkan . .

Berapa minimum cashout Neobux?
Minimum cashout hanya USD 2 . . yup USD bukan RM

Bagaimana nak dapat bayaran?
Bayaran adalah serta merta!! tak perlu tunggu seminggu ke, 30 hari ke . . Duit akan masuk terus ke akaun paypal anda selepas anda request untuk cashout

Perlu kena invest apa-apa tak?
Tidak perlu langsung

Ada strategi tak untuk tambah earning Neobux?
1. Klik iklan sehingga mencapai USD 3
2. Transfer ke dalam Rental Balance
3. Beli "Rented Referral" (3-5 rented refferal untuk permulaan). Duit yang selebihnya akan digunakan untuk manage referral anda
4. Turn on AutoPay
5. Untuk setiap klik dari referral, anda akan mendapat separuh daripada nilai klik tersebut
6. "Recycle" referral yang tidak aktif kepada referral yang baru
7. Bila earning semakin bertambah, ulang step-step di atas.
8. Dalam masa yang sama, sila dapatkan seberapa banyak Direct Referral yang boleh
9. Apabila wang mencapai lebih daripada USD100, gunakannya untuk upgrade membership kepada GOLDEN (USD90). Duit selebihnya masih lagi akan digunakan untuk manage referral anda.
10. Dengan membeli GOLDEN, earning anda akan lebih mencurah-curah dan inilah masa anda boleh menjana lebih USD100 untuk seminggu/sebulan (mengikut jumlah referral anda yang aktif)

Jadi, tak salahkan kalau mencuba. Anda tidak akan rugi apa-apa bukan???
Sertai sekarang !!

Makan Ini Dan Bukan Itu


tak nampak?? klik gambar untuk besarkan.

2 Saat Penyelamat Nyawa

1. Buang Lemak Dalam Badan



Untuk mengurangkan tahap triglyceride dalam badan anda, silalah makan banyak mangga. Berdasarkan kajian terbaru yang dibuat di Mexico, individu yang makan dalam anggaran secawan mangga setiap hari untuk 30 hari, boleh menurunkan parasa lemak berbahaya ini sebanyak 38%. Bahan kimia yang bernama polyphenol yang terdapat dalam buah ini boleh mengurangkan kadar pengoksidaan.


2. Selamatkan Muka Anda Yang Cantik Itu



Gunakan facial moisturizer dengan SPF15 atau lebih tinggi setiap hari. Menurut kajian yang dijalankan di Australia, ini merupakan strategi terbaik untuk mengurangkan risiko mendapat melanoma dan kanser-kanser kulit yang lain.


3. Cara Cepat Untuk Tidur



Ambil 3 jenis makanan ini sebelum masuk tidur : Madu + Almond + Teh Chamomile !! Ketiga-tiga makanan ini akan membantu anda untuk cepat tidur desebabkan oleh kandungan-kandungan bahan kimia tertentu yang terdapat di dalam makanan tersebut.


Nuffnang Dah Tak Der Duit Ker?


tetibe jer tulis tajuk cam 2 . . meroyan ker aku neh? oh, sudah semistinya tidak la kan . . aku tengok la kan, Nuffnang nie semakin lama semakin kedekut nak mampus !! iklan yang sebetul-betul iklan nya memang payah nak keluar di blog masa waktu-waktu puncak (maksud aku dari pagi sampai la tengah malam) . . kalau iklan xdek, makne nye xdek lah earning dak?? sepanjang dua minggu aku duk perhati Nuffnang nih, iklan-iklan yang menjana duit hanya muncul time kol 1 pagi sehingga la subuh . . masa-masa korang semua dah tido dan xdek orang nak bace blog kita, baru lah iklan Nuffnang keluar . . xke sial bin syaitooon begitu??


aku nie bukan nak mengharap sgt la duit dari iklan-iklan atau berblogging nih . . tapi orang cakap, sambil menyelam, makan pasir kan?? alang-alang dah berblogging, sambil-sambil boleh buat duit kan?? memang la x banyak (akan banyak kalau korang neh blogger yang fufuler meletops) tapi sekurang-kurangnya, ade la jugak daripada xdek kan?? (ok, aku dah xpaham apa yang aku tulis) XD


ok lah, kepada en.Nuffnang, sila jangan buat kami blogger2 nie macam ini jerr . . nanti orang dah xcaye kat korang, baru tahu . . huhu . .

Monday, 14 May 2012

Buat Duit Dengan Adf.ly

Kepada pen-download tegar semua, mesti dah tahu apa itu adf.ly kan? adf.ly merupakan salah satu platform yang digunakan oleh blogger2 untuk menjana wang dengan share link2 mereka di internet, tak kisah lah melalui fb ke, twit-twit tu ker atau di blog . . caranya mudah saja, cuma buka akaun Adf.ly anda di [SINI], then barulah korang boleh start share2 link korang itu . . apabila link anda diklik, adf.ly akan membayar anda mengikut kadar-kadar tertentu (berbeza-beza mengikut negara) dalam Dollar US . . bila jumlah pendapatan anda mencapai USD5, baru lah anda boleh request untuk payment . . bayaran akan dilakukan dengan dua cara sahaja iaitu melalui Paypal dan Alertpay . . bagi Malaysia, lebih baik guna Paypal . . so, apa lagi, meh lah start guna adf.ly . . jangan takut atau risau sebab adf.ly memang 100% akan bayar kepada anda . . tak salah kan kalau mencuba?? orang cakap u got nothing to lose, eh betol ke tidak bi aku tuh? XD


p/s : rasanya korang boleh kot shrink link-link says.my dengan churpchurp tu 
guna adf.ly nie . .